BIURO CENTRUM E-LERNINGU AKADEMII GÓRNICZO-HUTNICZEJ W KRAKOWIE
lokalizacja: Kraków
inwestor: Akademia Górniczo-Hutnicza w Krakowie
powierzchnia: 150 m2
projekt: 2013
realizacja: 2014
Przystępując do projektowania przeprowadziłyśmy wywiady z pracownikami, z których okazało się że brakuje im miejsca do przechowywania dokumentów oraz obecne meble nie spełniają wymogów ergonomii. Odpowiedzią na tą potrzebę było zaprojektowanie dużych pojemnych szaf opartych ma sześciokątnym module. Nowe biurka i ich układ w znaczny sposób poprawiał pracę, a nowe grafiki w holu zaprowadzą zagubionego klienta z łatwością do odpowiedniego pokoju. Kolory szaf są dopasowane do osób pracujących w tych wnętrzach. Te same kolory są na ścianach graniczących z szafami, tak by były ich przedłużeniem oraz na grafikach i pufach w sali konferencyjnej i pufach w holu.